Skip to main content

CELEBS

Στέλλα Καλλή: «Ήμουν εκεί όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους»

Εξομολογήθηκε πως βίωσε η ίδια το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Στέλλα Καλλή βρισκόταν στην Αμερική για μουσικές σπουδές σε κολλέγιο της Νέας Υόρκης το 2001, όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και σε συνέντευξή της περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο τις εφιιαλτικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Ήμουν στη Νέα Υόρκη όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Θυμάμαι, είχα πρωινό μάθημα και ξαφνικά μπήκε μέσα ο υπεύθυνος της σχολής και ενημέρωσε τον καθηγητή μας ότι πρέπει να φύγουμε. Όταν μας είπαν τι συνέβη, δεν καταλάβαμε το μέγεθος της καταστροφής. Αρχίσαμε να το συνειδητοποιούμε όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο μαζί με τους συμμαθητές μου για να γυρίσουμε στα σπίτια μας. Είχε τόση κίνηση, που μας πήρε 2,5 ώρες για να διανύσουμε μια διαδρομή 10 λεπτών.

Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με τους γονείς μας και δεν μπορούσαμε να πιάσουμε γραμμή. Όταν πια φτάσαμε σπίτι, το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει. Για πολύ καιρό μετά ζούσαμε σε ασφυκτικό κλοιό, με την αστυνομία να κάνει έλεγχο κάθε λίγο και λιγάκι, να μας απαγορεύουν να πάμε στο Μανχάταν, αν δεν ήμασταν πολύ σε ένα αυτοκίνητο. Εκεί ομολογώ άρχισα να φοβάμαι, γιατί ήταν όλοι μουδιασμένοι. Το Μανχάταν είχε μεταμορφωθεί σε πόλη-φάντασμα και όπου και αν πήγαινες, άκουγες φήμες για νέο τρομοκρατικό χτύπημα. Για εβδομάδες κοιμόμουν με δυο φίλες στο ίδιο κρεβάτι,φοβόμασταν ότι κάτι κακό θα συμβεί» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στο ΟΚ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30