Skip to main content

CELEBS

Ποιος χτύπησε τον Μarilyn;

Επίθεση ξυλοδαρμού στον διάσημο τραγουδιστή...



 

Σωματική επίθεση χωρίς ουσιαστική αιτία, δέχτηκε ο Μarilyn Manson από άγνωστο άνδρα, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο του Καναδά.

Σύμφωνα με τo ειδησεογραφικό αμερικανικό site, ΤΜΖ, ο Manson είχε πάει στο Dennys στις 2 το πρωί (αλυσίδα fast food) αμέσως μετά τη συναυλία του στην Alberta του Καναδά. 

Εκεί, ήταν ευγενικός με όποιον τον πλησίασε ενώ υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και έβγαλε, υπομονετικά, πολλές φωτογραφίες. Λίγο πριν δεχτεί την επίθεση, φωτογραφήθηκε με δύο κοπέλες. Κάποιος από την παρέα τους πλησίασε τον τραγουδιστή, και απροειδοποίητα, τους έριξε μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο χωρίς να πει το παραμικρό.

Ο Manson, πάντα σύμφωνα με μάρτυρες, δεν αντέδρασε παρ'όλο που μάτωσε η μύτη του. Το ΤMZ αναφέρει πως ο 46χρονος καλλιτέχνης αποκάλεσε «bitch» μία από τις δύο κοπέλες που πόζαρε μαζί του. Η αστυνομία ανέφερε πως δεν υπήρξε καμία μήνυση από κάποια πλευρά, ενώ κάποιες πηγές κάνουν λόγο για επιμονή του Manson για σύλληψη του άνδρα, κάτι που δεν έχει εξακριβωθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας, ονόματι Johnny Scott είπε στην Καναδική Calgary Sun, πως η επίθεση ήταν απρόκλητη. «Ο Μanson δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Ήταν φιλικός με όλους. Όταν ο τύπος του έριξε τη γροθιά, έτρεξε μακριά και κρυβόταν στο πάρκινγκ πίσω από αυτοκίνητα, δείχνοντας φοβισμένος. Ήταν γερό χτύπημα, αλλά δε νομίζω να του έσπασε τη μύτη…».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας

Προτεινόμενα

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!