Skip to main content

CELEBS

The Voice 2: Όλα όσα θα δούμε στα Battles

Το διαβάσαμε στο mad.tv


Μαρία Μυλωνά

Οι πρώτες μονομαχίες έρχονται το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα…

Στην πρώτη φάση του «The Voice», τις Blind Auditions, είδαμε τον κάθε Coach να επιλέγει και να δημιουργεί την ομάδα του. Τώρα πλησιάζει η ώρα της «μάχης», η φάση των Battles! Εδώ, τα πράγματα δυσκολεύουν τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους 4 Coach. Η σκηνή μετατρέπεται σε ρινγκ και ο κάθε Coach, φτιάχνει 8 ζευγάρια. Δεν πρόκειται για ντουέτα, αλλά ουσιαστικά για αντιπάλους μέσα στην ίδια ομάδα. Το κάθε ζευγάρι θα τραγουδήσει ταυτόχρονα το ίδιο τραγούδι. Μια μάχη… φωνή με φωνή! Έπειτα, ο Coach της ομάδας, καλείται να επιλέξει ποιος από τους δύο παίκτες του, θα παραμείνει και θα συνεχίσει στα live.Οι Coach δουλεύουν εντατικά με το κάθε ζευγάρι. Κάνουν πρόβες και τραγουδούν μαζί τους για να τους υποδείξουν και να τους διδάξουν, μέσα από τη δική τους εμπειρία. Η διαδικασία των Battles θα φέρει τους Coach αντιμέτωπους με δύσκολες αποφάσεις και επιλογές, αφού τα ζευγάρια είναι φωνητικά ισοδύναμα και… εκρηκτικά μέσα στο ρινγκ.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του «ΤΗΕ VOICE» είναι πως σε αυτή τη φάση οι Coach δεν είναι μόνοι τους. Έχουν επιλέξει ο καθένας έναν έμπιστο συνεργάτη για να τους βοηθήσει και να τους συμβουλέψει να διαμορφώσουν τα ζευγάρια και να επιλέξουν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. Είναι όλοι τους πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ο Αντώνης Ρέμος έχει ως συνεργάτη του το Χρήστο Δάντη. Η Δέσποινα Βανδή τον Γιάννη Βαρδή. Ο Μιχάλης/Stavento τον Γιάννη Γιοκαρίνη και η Μελίνα Ασλανίδου τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mad.tv

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.