Skip to main content

CELEBS

Η τρυφερή αφιέρωση της Γιάννας Τερζή για τη γιορτή του πατέρα της και η απάντηση στους συκοφάντες (Photo)

Φωτογραφήθηκε με την αγαπημένο της πατέρα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την ονομαστική του εορτή είχε την Κυριακή του Πάσχα ο Πασχάλης Τερζής και όπως είναι φυσικό την πέρασε παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του.

Η κόρη του λαϊκού τραγουδιστή, Γιάννα Τερζή, μέσω του λογαριασμού της στο facebook, ευχήθηκε στον πατέρα της με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά της σε αυτούς που έκαναν λόγο για επιδείνωση της υγείας του, με μία φωτογραφία, όπου είναι αγκαλιά μαζί του και τον φιλά.

«Χρόνια Πολλά για το γλυκό όνομά σου πρίγκιπα των ονείρων μου, αστέρι του ουρανού μου, τραγούδι της ψυχής μου, φωνή του κόσμου ολόκληρου! Τυχερή κι ευλογημένη που σ' έχω δίπλα μου, το μεγαλύτερο δώρο που μου δόθηκε ποτέ! Όσο για τους συκοφάντες και γρουσούζηδες εκεί έξω... Κανείς δε ξέρει τί λέμε γι αυτούς στη μυστική γλώσσα μας έτσι κι αλλιώς» ανέφερε η κόρη του γνωστού λαϊκού ερμηνευτή, η οποία επίσης είναι τραγουδίστρια.

Δες τη φωτογραφία:

0.terzis.mesaa.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.