Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν καβαλάω το καλάμι και φέρομαι καλά στους συνεργάτες μου»

Έχει μάθει να είναι προσγειωμένη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την πεποίθησή της ότι άπαντες στον χώρο της τηλεόρασης είναι αναλώσιμοι και ανακυκλώσιμοι εξέφρασε σε συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν καβαλά το καλάμι και φέρεται καλά στους συνεργάτες της.

«Ένα από τα συμπεράσματα στα οποία έχω καταλήξει μετά από κάποια χρόνια που είμαι στή δουλειά είναι ότι όλοι είμαστε αναλώσιμοι και ανακυκλώσιμοι σε αυτό τον χώρο. Γι' αυτό ακριβώς, επειδή οι άνθρωποι που συναντάς τώρα μπορεί να ξαναβρεθούν στον δρόμο σου, πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής, σωστός και γενναιόδωρος απέναντι τους. Η δουλειά μας κάνει κύκλους - κι αυτό είναι καλό να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Προσωπικά είμαι προσγειωμένη, δεν καβαλάω το καλάμι και φέρομαι καλά στου συνεργάτες μου - είτε μιλάμε για στελέχη είτε για συνεργάτες που έχουν διεκπεραιωτικό ρόλο. Γι' αυτό ίσως κι ένα από τα παρατσούκλια που με ακολουθούν στις δουλειές μου είναι ότι είμαι δουλευταρού και καλό παιδί», ανέφερε η παρουσιάστρια στο Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.