Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Εντοπίστηκε η πιο φανατική της θαυμάστρια στον κόσμο!

Ετών 80 και βάλε...



Σύσσωμη την οικογένεια Kardashian μπορείς να τη χαρακτηρίσεις... τουλάχιστον κοσμοπολίτισσα και πολυταξιδεμένη. Kim, Khloe Kardashian και Kanye West σε συνέχεια των μόνιμων διακοπών τους, επισκέφθηκαν αυτή τη φορά την πατρίδα της οικογένειας, Αρμενία. Οι σταρ, θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την 100η επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων, και φυσικά ορδές θαυμαστών κατέκλυσαν τον εξωτερικό χώρο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, όπου διέμειναν, για να τους δουν από κοντά.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν αποτελεί κάτι παράδοξο, αφού είναι σύνηθες φαινόμενο να ακολουθούνται από φώτα, κάμερες και fans όπου κι αν βρεθούν, όμως η ύπαρξη μιας υπερήλικης γυναίκας, που βρισκόταν κάπου ανάμεσα στο πλήθος, προσπαθώντας να έχει μια στιγμή κοντά στο είδωλό της Kim Kardashian, είναι πραγματικά παλαβή. Και όχι απλά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τόπο διαμονής τους, αλλά έκανε κάτι που πραγματικά συγκίνησε την 34χρονη σταρ, η οποία όταν το πληροφορήθηκε φρόντισε να την συναντήσει από κοντά.

Τρεις μέρες την έστησε απέξω από το ξενοδοχείο η ηλικιωμένη κυρία, προκειμένου να δει την Kim από κοντά, να την αγκαλιάσει και να της χαρίσει ένα μπουκέτο λουλούδια. Καθημερινά, όλοι την παρατηρούσαν να περιμένει τουλάχιστον 12 ώρες υπομονετικά, ωστόσο χωρίς να καταφέρνει κάτι. Μέχρι που η διάσημη τηλεπερσόνα ενημερώθηκε για την συγκινητική κίνησή της και αμέσως βρέθηκε στο χώρο όπου περίμενε. Ευτυχώς, τόση αναμονή τελικά είχε αποτέλεσμα...

Kim.jpg

kim1.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν