Skip to main content

CELEBS

Rihanna: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

RiRi κάτσε φρόνιμα...



Στοφεστιβάλ Coachella βρέθηκε η Rihanna μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Και φεστιβάλ σημαίνει συναυλίες και πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Rihanna λοιπόν, μαζί με τις φίλες της, το "έριξαν έξω" και διασκέδασαν μέχρι το πρωί. 

Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας νύχτας διασκέδασης, κάποιος τράβηξε ένα video της τραγουδίστριας, στο οποίο η Rihanna φαίνεται να προετοιμάζεται για την χρήση κάποιας μυστηριώδους ουσίας και στην συνέχεια να κρατά και να τρίβει την μύτη της.

Το video που αναδημοσίευσε η Daily Mail, μπορεί να έμεινε στον αέρα του Instagram για πολύ λίγο - ο χρήστης που το ανέβασε το διέγραψε σχεδόν αμέσως- αλλά ήταν αρκετό για να μπει "φωτιά" στα σχόλια, με τους χρήστες του διαδικτύου να μπαίνουν στην διαδικασία να μαντέψουν αν η Rihanna κάνει χρήση κοκαΐνης ή όχι στο βίντεο.

Ένα σχόλιο που σύμφωνα με την Daily Mail αναρτήθηκε από τον λογαριασμό της Rihanna στο Instagram, αρνείται τις κατηγορίες για χρήση σκληρών ναρκωτικών και αντίθετα ισχυρίζεται ότι αυτό που φαίνεται να κρατά η τραγουδίστρια στο βίντεο είναι ένα τσιγάρο με μαριχουάνα. «Και ο πιο ανόητος θα μπορούσε να δει ότι είναι μαριχουάνα στην οποία βάζω καπνό! Ποιος στο καλό σνιφάρει καπνό;», γράφει μεταξύ άλλων το σχόλιο. Η τραγουδίστρια άλλωστε ποτέ δεν έχει αρνηθεί ότι κάνει χρήση μαριχουάνας.

Από τον λογαριασμό της Rihanna πάντως αναρτήθηκε λίγο αργότερα ένα ακόμα βίντεο από την ίδια βραδιά που την δείχνει να διασκεδάζει με τις φίλες της, ενώ η τραγουδίστρια ανέβασε και μία ακόμα χιουμοριστική φωτογραφία που την δείχνει να πίνει διάσημο αναψυκτικό ως απάντηση στις κατηγορίες για χρήση κοκαΐνης.

Δες το πολυσυζητημένο βίντεο κάνοντας κλικ εδώ και βγάλε το δικό σου συμπέρασμα. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30