Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian - Kanye West: Στα Ιεροσόλυμα για τα μάτια της κόρης της!

Δες φωτογραφίες από την prive τελετή βάφτισης της μικρής North...



Μια prive τελετή στα Ιεροσόλυμα έκαναν η Kim Kardashian και ο Kanye West για χάρη της μικρής τους North. Το ζευγάρι αποφάσισε να βαφτίσει την κόρη του στον Καθεδρικό Ναό Saint James κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και νονά της μικρής δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη της θεία Khloe. Ντυμένη στα λευκά (όπως και ο μπαμπάς της) η μικρή North βαφτίστηκε Χριστιανή και έγινε μέλος της Αρμενικής Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Aris Shirvanian, μάλιστα, επιβεβαίωσε πως η οικογένεια Kardashian ταξίδεψε ως την Ιερουσαλήμ για τη βάφτιση της μικρής. Και η είδηση ασφαλώς, έφθασε γρήγορα στα αυτιά των παπαράτσι, αλλά και τον θαυμαστών της που βρέθηκαν έξω από το ναό για να την συναντήσουν.

Οι πρώτες φωτογραφίες μάλιστα, κυκλοφόρησαν, αν και αναμένεται να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, μέσα από το ριάλιτι της διάσημης τηλεπερσόνας....

kardashian2.JPG

kardashian3.JPG

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός