Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Σρόιτερ: Μικρός ονειρευόταν όταν μεγαλώσει να μαζεύει σκουπίδια

Εξήγησε και τον λόγο που είχε αγαπήσει αυτό το επάγγελμα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

To όνειρό που είχε στην ηλικία των 4 ετών να δουλέψει στην αποκομιδή σκουπιδιών, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας ο οποίος ξυπνάει ένα πρωί και λέει εγώ είμαι γεννημένος για να γίνω αυτό. Αν με ρώταγες τεσσάρων χρονών, θα σου έλεγα ότι είμαι γεννημένος για να γίνω σκουπιδιάρης γιατί μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το τεράστιο όχημα. Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή τα οποία σου έρχονται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνκορμαν του ALPHA.

Όσον αφορά την δημοσιογραφία, δήλωσε: «Τελείωνα το σχολείο και ξεκινούσα τις σπουδές όταν έγινε το μπαμ της ιδιωτικής τηλεόρασης, οπότε γοητεύτηκα κι εγώ όπως και πάρα πολύς κόσμος τότε από αυτό το καινούργιο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Θέλησα να γίνω δημοσιογράφος, λόγω της ιδιωτικής τηλεόρασης και τελικά έκανα 20 χρόνια εφημερίδες».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός