Skip to main content

CELEBS

Μάρκος Σεφερλής: «Ένας από τους ανθρώπους που λυπάμαι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος»

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Πέτρο Κωστόπουλο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μαίνεται η κόντρα του Μάρκου Σεφερλή με τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον παρουσιαστή του «Mega Me Μία» να τονίζει σε συνέντευξή του ότι ο προκάτοχός του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA είναι ένας από τους ανθρώπους που λυπάται.

«Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Άνθρωποι που τους θεωρούσα έξυπνους και ευφυείς, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν είναι τόσο όσο θα ήθελαν να δείχνουν. Το ότι κάνω δυο εκπομπές, η μία στην πρωινή ζώνη του Mega, που προφανώς θα ήθελε να είναι, γιατί μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό το μένος εναντίον μου, και ένα βραδινό show που από ότι ξέρω θα ήθελε επίσης να κάνει, αλλά δεν ευδοκίμησε η πρότασή του στο Mega, λογικό είναι να θυμώνει, να τον στεναχωρεί αυτό και να τον πληγώνει και να φέρεται έτσι εναντίον μου. Πραγματικά πια, δεν στεναχωριέμαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που σχολιάζουν τη δουλειά μου» είπε ο κωμικός στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα».

Πάντως άμεση ήταν η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος μ'ένα μακροσκελές κείμενο επισημαίνει πως «...το βρίσκω εντελώς γελοίο και υποτιμητικό για μένα ακόμα και που αναγκάζομαι να γράψω αυτό το κείμενο. Αφορμή ψάχνει, μόνιμα απ΄ό,τι διαπιστώνω ο Σεφερλής για να βρει διάφορους εχθρούς για να γίνεται τζερτζελές», υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Το να λέει ότι με λυπάται ο Σεφερλής ή ότι αποδείχτηκα βλάκας, ως μη έξυπνος και ευφυής που νόμιζε ότι είμαι, με άφησε κουφό. Είναι μέγιστη απρέπεια για να το πω ευγενικά. Τόσα έχω ακούσει. Αλλά ότι είμαι και χαζός είναι μια καινοτομία. {...}. Απλά το βρήκα ως το καλύτερο αστείο που έχει πει τελευταία και θα πρέπει να το συμπεριλάβει στο βραδινό του σόου. Όχι για το αν είμαι όντως μη ευφυής, αλλά για το ποιος το λέει».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.