Skip to main content

CELEBS

Μαριάννα Πολυχρονίδη: O έρωτας την πήγε στην Κρήτη και η αγάπη της για την υποκριτική τη γύρισε πίσω

Μετά την επιστροφή της έπρεπε να χτίσει την καριέρα της από την αρχή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για χάρη ενός μεγάλου έρωτα η Μαριάννα Πολυχρονίδη άφησε τα πάντα πίσω της και πήγε στην Κρήτη, ωστόσο επέστρεψε καθώς δεν άντεχε μακριά από την υποκριτική που τόσο αγαπά και είναι αποφασισμένη να καλύψει το χαμένο έδαφος.

«Είχα έναν μεγάλο έρωτα στην Κρήτη και νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα είμαι μια χαρά. Έκανα το πείραμα να πάω μόνιμα εκεί και είδα ότι δεν πέτυχε. Δεν ήμουν καλά μακριά από τη δουλειά μου. Συνειδητοποίησα ότι, αν μείνω καιρό εκτός, δεν θα μου κάνει καλό ψυχολογικά, θα ήταν αλλιώς να μείνω εκτός αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου. Διαφορετικά δεν μπορώ. Η δουλειά είναι εθισμός. Τελικά γύρισα έπειτα από λίγους μήνες»,  ανέφερε αρχικά στο ΟΚ η ηθοποιός πρόσθεσε:

«Πάντα πρέπει να είναι σε ισορροπία ηδουλειά με την προσωπική ζωή. θυμάμαι, μόλις είχαν τελειώσει τα Μυστικά της Εδέμ, υπήρχε δημοσιότητα γύρω από μένα και είχε δοθεί μεγάλη έκταση στην απόφαση μου να φύγω στην Κρήτη. Επειδή μου αρέσει να είμαι ειλικρινής το είχα πει ανοιχτά: "Είμαι ερωτευμένη και θέλω να φύγω". Όταν όμως γύρισα, δεν είπα "γεια σας γύρισα πίσω". Έπρεπε να ξαναρχίσω από την αρχή. Έκανα ένα νέο ξεκίνημα. θέλω πλέον σε αυτή τη φάση να δώσω βαρύτητα στη δουλειά μου, εφόσον σιγουρεύτηκα ότι χωρίς αυτή δεν είμαι καλά. Τα πράγματα μου ήρθαν πολύ εύκολα επαγγελματικά Δεν έμεινα ποτέ έκτος χώρου και ίσως να μην εκτίμησα αυτό που μου είχε δοθεί. Αυτό που έγινε με βοήθησε να καταλάβω τι σημαίνει η δουλειά μου για μένα και πως θα ήμουν αν δεν την είχα. Σε προσωπικό επίπεδο, ό,τι είναι να έρθει θα έρθει».


Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.