Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow: Άντεξε τελικά στην πρόσκληση να ζήσει με 29 δολάρια την εβδομάδα;

Η διάσημη ηθοποιός...



 

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες, η Gwyneth Paltrow αποφάσισε να πάρει μέρος στην πρόκληση που της απηύθυνε μέσω Twitter ένας φίλος της. Πιο συγκεκριμένα, για επτά ημέρες η ηθοποιός θα έπρεπε να καταναλώσει τρόφιμα που θα κόστιζαν 29 δολάρια συνολικά.

Η ίδια, φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της τι θα έτρωγε αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με τα τρόφιμα στο διαδίκτυο. «Αυτά μπορείς να αγοράσεις με 29 δολάρια. Αυτά με τα οποία πρέπει να ζήσουν οι οικογένειες που τρέφονται με κουπόνια», έγραψε στο στιγμιότυπο που απεικόνιζε αβγά, φασόλια, αρακά, κρεμμύδι, αβοκάντο, καστανό ρύζι, τορτίγιες, μαρούλι, σκόρδο, φρέσκα κρεμμυδάκια, μαϊντανό, μία γλυκοπατάτα, μία ντομάτα, ένα καλαμπόκι και επτά λάιμ.

Όσο για το άντεξε τελικά τη λιτότητα η 42χρονη Gwyneth; Μάλλον όχι καθώς την τέταρτη ημέρα της αυστηρής διατροφής- πρόκλησης έφαγε κοτόπουλο καθώς και άλλα φαγητά που της πρόσταζε το στομάχι της. Την εξομολόγηση πως «έσπασε» έκανε η ίδια σε μεγάλη εφημερίδα δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η άποψή μου έχει αλλάξει για πάντα σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να τρώει κανείς υγιεινά τρόφιμα με το εν λόγω προϋπολογισμό, έστω και για λίγες μέρες. Την πρόκληση αυτή αντιμετωπίζουν 47 εκατομμύρια Αμερικανοί κάθε μέρα για χρόνια. Μετά από μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί αυτή η πρόκληση, θα ήθελα να δώσω στον εαυτό μου βαθμό κάτω από τη βάση.  Είμαι εξοργισμένη που εξακολουθεί να μην υπάρχει ισότητα στις αμοιβές στο χώρο εργασίας. Πολλές εργαζόμενες μητέρες καλούνται να κάνουν το αδύνατο: να θρέψουν τις οικογένειές τους με έναν προϋπολογισμό που μπορεί να υποστηρίξει μόνο τις επιχειρήσεις τροφίμων που παρέχουν αυτά τα χαμηλής ποιότητας τρόφιμα.  Δεν υπονοώ ότι όλοι θα πρέπει να τρώνε βιολογικά τρόφιμα αλλά πως ο καθένας θα πρέπει να είναι σε θέση να δώσει φρέσκο φαγητό στην οικογένειά του. Νιώθω τυχερή που μπορώ να παρέχω καλό φαγητό στα παιδιά μου ».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»