Skip to main content

CELEBS

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Είμαι ευδιάθετος αλλά δεν είμαι όπως στους ρόλους μου»

Αποκάλυψε τα ελαττώματά του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει ξεχωρίσει για τους κωμικούς ρόλους που έχει ενσαρκώσει, ωστόσο, όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κι αυτός, νευριάζει κι έχει κάποιες φορές τις... στραβές του.

Σε ερώτηση για το πώς αντιδράει σε τέτοιες στιγμές επισήμανε στο outnow:  «Οι στιγμές που νευριάζω και βγαίνω εκτός εαυτού είναι πάρα πολύ λίγες. Το προσπαθώ και από άποψη. Δε θέλω να βγαίνω εκτός εαυτού. Είμαι χαμογελαστός και καλοπροαίρετος. Αν ξεφύγω λίγο, θα γίνει σε μια στιγμή πολύ δουλειάς ή πρόβας, μα θα μου τελειώσει γρήγορα. Δεν είναι τόσο έντονο που να είναι... τραγικό! Είμαι ευδιάθετος, αλλά δεν είμαι και οι ρόλοι μου! Ίσως δεν είμαι πιθανόν αυτό που περιμένει κάποιος να δει, μα ούτε είμαι κάτι... εξωπραγματικό».

Κληθείς να αποκαλύψει ποιο ελάττωμά του καταπολεμά τελευταία τόνισε: «Δεν ξέρω αν το καταπολεμώ. Είμαι πολύ εγωιστής. Είμαι λίγο αναβλητικός σε ότι δε θέλω πολύ. Κάνω ότι εγώ γουστάρω πολύ και κάποιες αναγκαίες υποχρεώσεις! Από εκεί και πέρα, είμαι αναβλητικός. Και τίποτα από τα δυο, δυστυχώς δεν πολύ-καταπολεμώ...(γέλια) Την πληρώνουν άλλοι τη νύφη!».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός