Skip to main content

CELEBS

Ελισάβετ Μουτάφη: To ατύχημα στο θέατρο και τα δύο σπασμένα πλευρά

Σοκαρίστηκαν οι συνάδελφοί της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια της γενικής πρόβας για την θεατρική παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία» μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που ήταν επί σκηνής μια λάθος κίνηση την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να σπάσει δύο πλευρά.

«Έσπασα δύο πλευρά. Εντάξει, ο θεατρικός κόσμος το ξέρει γιατί αυτά μαθαίνονται κατευθείαν. Δυστυχώς έπεσα από τη σκάλα στη γενική πρόβα, έχασα την ισορροπία μου πάνω στο σκηνικό και ταβλιάστηκα ανάσκελα. Επειδή ήταν γενική και είχε κόσμο, νόμιζαν ότι έσπασα τον αυχένα μου, ευτυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Και τράβηξα τον Άγγελο Μπούρα και έτσι όπως τον τράβηξα, ήρθε με τα πόδια του και μου έσπασε δύο πλευρά. Και δεν φταίει ο Άγγελος βέβαια και χτύπησε και το πόδι του» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του ατυχήματος, αναφέρθηκε στους αφόρητους πόνους αλλά και τον τρόμο που προκάλεσε στους συναδέλφους της, τονίζοντας: «Την ώρα που μου έσπαγε τα πλευρά, εγώ είδα όλους αυτούς που δεν ζουν, στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Όλους τους είδα. Δηλαδή τέτοιος πόνος και μετά ήθελα να συνεχίσω. Βγήκε η Μαρία Πρωτόπαπα έξαλλη και είπε «όχι, είσαι τρελή, θα πας στο νοσοκομείο». Η Ελένη Κούρκουλα είχε ήδη καλέσει ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκείνοι τρόμαξαν πολύ, εγώ δεν καταλάβαινα τι γινόταν, ήμουν πολύ χαρούμενη. Έπαιζα με διπλές ενέσεις, αλλά αφού το έκανα κι αυτό στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός