Skip to main content

CELEBS

Όταν η Angelina Jolie τα έβαλε με τον OHE!

Η διάσημη ηθοποιός εκφράζει την δυσαρέσκεια της...



H Angelina Jolie άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΟΗΕ για την αποτυχία διαχείρισης της συριακής κρίσης κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Συμβούλιο Ασφαλείας στη Νέα Υόρκη.   

Η ηθοποιός μίλησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας με την ιδιότητά της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και έκανε λόγο για ευθύνες του οργανισμού που δεν κατάφερε να προστατέψει του Σύριους πρόσφυγες. «Καλώ τα μέλη του συμβουλίου να πάψουν να στέκονται αμέτοχοι και να βρεθούν δίπλα στους πρόσφυγες για να βιώσουν το δράμα τους. Είναι αρρωστημένο να βλέπουμε ανθρώπους να πνίγονται στα σύνορα της πλουσιότερης ηπείρου του κόσμου» σχολίασε για την μεταναστευτική κρίση στη Μεσόγειο.  

«Η αποστολή του ΟΗΕ είναι να προλαμβάνει και να τερματίζει τις συρράξεις, κάτι το οποίο δεν έγινε στην περίπτωση της Συρίας» πρόσθεσε η ηθοποιός σε άλλο σημείο της ομιλίας της. Παράλληλα κάλεσε σε ενότητα του ηγέτες των κρατών και ζήτησε όλοι να συνεργαστούν ώστε να υπάρξει ανθρωπιστική και υγειονομική βοήθεια και να βρεθεί άμεση λύση για τα 4 εκατομμύρια προσφύγων που όπως η ίδια λέει αντιμετωπίζονται σαν βάρος και θεωρούνται ανεπιθύμητοι.   «Αν δεν μπορούμε να τερματίσουμε τις συγκρούσεις τότε έχουμε ηθική υποχρέωση να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες και να προσφέρουμε νομικές οδούς για την ασφάλειά τους», συμπλήρωσε η ηθοποιός αποδεικνύοντας και με το παραπάνω ότι αξίζει την θέση της στον ΟΗΕ. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024