Skip to main content

CELEBS

Robert Pattinson: Έδωσε στην FKA Twigs διαμαντένιο δαχτυλίδι;

To ζευγάρι έτοιμο για το επόμενο βήμα!



 

Εκείνη μια πετυχημένη τραγουδίστρια και εκείνος ένας πληγωμένος (από τη διασημότερη απιστία της δεκαετίας) ηθοποιός που έψαχνε τον έρωτα.

Το ειδύλλιο του Robert Pattinson και της FKA Twigs είναι πιο δυνατό από ποτέ και οι δύο σύντροφοι συνεχίζουν τις ρομαντικές βόλτες τους χεράκι χεράκι σε Ευρώπη και Αμερική.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους εννέα μήνες σύμφωνα με τα διεθνή media αρραβωνιάστηκαν τον προηγούμενο μήνα καθώς η τραγουδίστρια εθεάθη με διαμαντένιο δαχτυλίδι και αυτή είναι η πιο κοντινή λήψη που έχουμε από το χέρι της για τώρα...

H 27χρονη τραγουδίστρια παραμένοντας πιστή στο εκκεντρικό ντύσιμο εμφανίστηκε με μποτάκια Martin, φαρδύ ριγέ παντελόνι, πουλόβερ, oversized παλτό και μάλλινο σκουφάκι (δεν είναι και η ιέρεια της κομψότητας σίγουρα!). Ο Robert Pattinson κυκλοφόρησε με το στιλ που μας έχει συνηθίσει. Τζιν, μπουφάν και ένα απλό καπέλο του baseball.

Το ζευγάρι που δεν άφησαν τα χέρια τους λεπτό αφού περπάτησαν για πολύ ώρα έκαναν μια στάση σε γνωστό κατάστημα για να φάνε παγωτό. Αυτός είναι έρωτας!

fafafa_fc537.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;