Skip to main content

CELEBS

Σάκης Ρουβάς: «Ίσως κάποιοι με θεωρούν εύκολο στόχο»

Δεν επηρεάζεται από τίποτα και κανένα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το γεγονός ότι αρκετές φορές έχει βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς, με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε για την απόφασή του να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη, τονίζοντας ότι αρκετοί τον θεωρούν εύκολο στόχο.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι θέλει να δοκιμάζεται σε διάφορα πράγματα και δεν ησυχάζει ποτέ, υπογράμμισε στα Παραπολιτικά: «Δεν υπάρχει μία περίπτωση. Και τα δύο μπορεί να συμβαίνουν. Ίσως κάποιοι με θεωρούν εύκολο στόχο, αλλά εγώ δεν θεωρώ καν τον εαυτό μου στόχο. Ό,τι παράγω καρπούς αυτό το πιστεύω και, αν κάποιοι θέλουν να επιτίθενται σε αυτούς τους καρπούς, είναι προσωπικό τους θέμα. Εμένα δεν με επηρεάζει, γιατί, ξέρετε, η όλη διαδικασία στον καρπό είναι η γονιμοποίηση και όταν αυτή γίνει και εντέλει καρποφορήσει και ετοιμαστεί ο καρπός, πλέον η εργασία έχει τελειώσει. Εκείνοι βλέπουν το αποτέλεσμα της εργασίας, αλλά εγώ ζω και απολαμβάνω όλη τη λειτουργία και όλη τη διαδρομή αυτής της διεργασίας. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη στιγμή να ζω αυτό το όνειρο. Υπάρχει ένας δαίμονας μέσα μου που συνεχώς με παρακινεί για τα επόμενα βήματα. Θα δούμε ποιο θα είναι το επόμενο».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

Προτεινόμενα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;