Skip to main content

CELEBS

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο σύμφωνα με την Kristen Stewart;

H διάσημη ηθοποιός ξεσπά εναντία στο Hollywood



 

Η Kristen Stewart μίλησε για τον τρόπο που το Χόλιγουντ συμπεριφέρεται στις γυναίκες σε μια νέα συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar. Η διάσημη ηθοποιός που έγινε γνωστή από την σειρά ταινιών Twilight είπε ότι οι γυναίκες είναι υποβιβασμένες σε σχέση με τους άντρες ηθοποιούς.

«Οι γυναίκες αναπόφευκτα πρέπει να δουλεύουν λίγο σκληρότερα για να ακουστούν. Το Χόλιγουντ είναι αηδιαστικά σεξιστικό. Είναι τρελό. Είναι τόσο προσβλητικό που είναι τρελό», δήλωσε.  Μίλησε επίσης για την αντιπάθεια της για τις ερωτικές σκηνές, ακόμη και αυτές που χρειάστηκε να γυρίσει με τον συμπρωταγωνιστή της και πρώην φίλο της Robert Pattinson.  

«Τις μισώ επειδή είναι φτιαγμένες. Όταν γίνονται άβολες με γκροτέσκο τρόπο. Στο Twilight έπρεπε να κάνουμε την πιο επική ερωτική σκηνή στον κόσμο. Έπρεπε να είναι απόκοσμη, υπερβατική και μη ανθρώπινη, το καλύτερο σεξ από αυτό που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Ήμασταν ‘Πώς θα το ξεπεράσουμε αυτό;’ Ήταν ένα μαρτύριο. Που ήταν βλακεία επειδή ήθελα να βγει καλό».  

H Stewart που πήρε το βραβείο Σεζάρ για την ερμηνεία της στο Clouds of Sils Maria μίλησε επίσης για την απόφαση της να κάνει γυμνές σκηνές.    «Προβληματίζομαι όταν μια καταξιωμένη ηθοποιός κάνει επιτέλους μια σκηνή σε μια ταινία που δείχνει το στήθος της και δεν το έχει κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή. Και ίσως το έκανε μόνο λόγω του σπουδαίου ρόλου που είναι ΟΚ για μια φορά επειδή είναι κομψό και σκέφτομαι προσωπικά, ‘Θέε μου, ευχαριστώ που αποκάλυψες στον κόσμο τον θησαυρό σου’».  

Τέλος πρόσθεσε ότι θεωρεί την διασημότητα το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Η Stewart θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Woody Allen παρά την δήλωση της ότι θα αποτραβηχτεί λίγο από την ηθοποιία.  

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.