Skip to main content

CELEBS

Ποιος φταίει τελικά που δεν συνεχίστηκαν τα Φιλαράκια;

Η Courtney Cox έχει αποδείξεις και ονόματα...



Τα «Φιλαράκια», ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές όλων –ακόμα και σήμερα που μεταδίδεται σε επανάληψη, σημειώνει υψηλά νούμερα.

Οι περιπέτειες των ηρώων, το χιούμορ, οι θρυλικές ατάκες και γενικά όλες τις κορυφαίες στιγμές που μας χάρισαν, συχνά τις νοσταλγούμε. Ναι, θα θέλαμε να γυρίζονταν και άλλα επεισόδια και να βλέπαμε την εξέλιξη της θρυλικής παρέας αρκετά χρόνια μετά.

Αυτό δεν το επιθυμούμε μόνο εμείς, αλλά και οι ιθύνοντες, που προσέγγισαν τους ηθοποιούς, προτείνοντάς τους να γυρίσουν έναν καινούργιο κύκλο. Αυτό το αποκάλυψε η Courteney Cox, η Μόνικα της σειράς, αλλά τελικά ναυάγησε, γιατί ένα από τα μέλη δεν ήταν θετικό σε αυτό το ενδεχόμενο.

«Φτάσαμε κατά 80% στην επανένωση, αλλά πάντα υπάρχει ένα άτομο που τα χαλάει όλα στο τέλος… Δεν θα πω ονόματα, αλλά ίσως δεν είναι ο David Schwimmer», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Yahoo Style, έντεκα χρόνια μετά την προβολή του φινάλε της σειράς.

Και εμείς μπερδευτήκαμε. Τελικά, ρίχνει την ευθύνη στον τηλεοπτικό της αδερφό, ή μήπως τον αποκλείει, θέλοντας να ρίξει το μπαλάκι στο υπόλοιπο cast;

Παράλληλα η ίδια έκανε χαρούμενους όλους τους οπαδούς της μια και δήλωσε: «Η Μόνικα θα κάνει ταινία. Δεν θα είναι όλα τα “Φιλαράκια”. Θα λέγεται “Hangin’ With Monica” και το κοινό θα τρέξει στις αίθουσες».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30