Skip to main content

CELEBS

Αλέκα Καμηλά: «Η αληθινή ομορφιά κρύβεται στην αυτοπεποίθηση και όχι στις αναλογίες»

Προσέχει την ποιότητα του φαγητού της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στις ανασφάλειές της και στις θυσίες που χρειάζονται για να έχεις ένα καλό σώμα επικεντρώθηκε σε συνέντευξή της η Αλέκα Καμηλά, επισημαίνοντας πάντως ότι η «...αληθινή ομορφιά κρύβεται στην αυτοπεποίθηση και όχι στις αναλογίες».

«Είμαι ανασφαλής και δεν το λέω για να προκαλέσω εντυπώσεις. Έχω ένα πρόβλημα με τον εαυτό μου, από τα παιδικά μου χρόνια και δεν κάνω κομπλεξισμούς. Δεν θα ήθελα, βέβαια, κάτι διαφορετικό πάνω μου. Η αληθινή ομορφιά κρύβεται στην αυτοπεποίθηση και όχι στις αναλογίες. Το μαγικό είναι να συντονίσεις το τι παίρνεις από τους άλλους, τι δείχνει ο καθρέφτης και τι αισθάνεσαι», ανέφερε αρχικά το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια στο You.

Εν συνεχεία η Αλέκα Καμηλά επισήμανε: «Μετά από κάποια χρόνια καταλαβαίνεις ότι το καλό σώμα θέλει θυσίες. Ομολογώ ότι εχω μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχω, και κυρίως την ποιότητα του φαγητού, Δεν τρώω πλέον τόσο "βρώμικο", γιατί παλιότερα έτρωγα πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός