Skip to main content

CELEBS

Pamela Anderson: Χωρίζει και πάλι!

Τρίτο διαζύγιο για την διάσημη ηθοποιό...



 

Δεν είναι το πρώτο, ούτε το δεύτερο αλλά το τρίτο διαζύγιο για την Pamela Anderson και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι επεισοδιακό. Η διάσημη ηθοποιός έχει καταθέσει για τρίτη φορά αίτηση διαζυγίου και περιοριστικά μέτρα κατά του διάσημου παίχτη πόκερ Rick Salomon

Αυτήν τη φορά, μάλιστα, τα πράγματα δείχνουν να έχουν σοβαρέψει πολύ, αφού από τον Μάρτη, οι διαδικασίες διαζυγίου είχαν πάρει άσχημη τροπή, όταν η Anderson υπέβαλε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, ισχυριζόμενη ότι ο Salomon είχε βίαιο χαρακτήρα και ότι φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα.

Ωστόσο, οι δύο τους σε κοινή δήλωση προς το «Ε!» ζητούν συγγνώμη από τις οικογένειες και τους φίλους τους για την αναστάτωση που τους προκάλεσε η δημοσιοποίηση του διαζυγίου και επισημαίνουν ότι έχουν έρθει σε φιλική συμφωνία για τη λύση του γάμου τους. Με την Pamela να παίρνει αποζημίωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

 Εδώ, να σου επισημάνω πως η σχέση της με τον Rick έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού το -πρώην πια- ζευγάρι είχε παντρευτεί για πρώτη φορά το 2007, όμως ακύρωσε τον γάμο 2 μήνες αργότερα.

Ο δεύτερος γάμος τους έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2014. Ακολούθησε μία αίτηση διαζυγίου έξι μήνες αργότερα, η οποία αποσύρθηκε μετά την συμφιλίωση του ζευγαριού και τώρα ήρθε το επεισοδιακό διαζύγιο με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για αποζημίωση της Pamela!

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.