Skip to main content

CELEBS

Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε από 15.000 θεατές ερμηνεύοντας το Άξιον Εστί (Video+Photos)

Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ο Έλληνας σταρ


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Mε μεγάλη επιτυχία, παρουσία 15.000 θεατών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης η συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από τη γέννηση του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως είναι φυσικό την παράσταση έκλεψε ο Σάκης Ρουβάς και η πολυσυζητημένη ερμηνεία του «Άξιον Εστί» από τον Έλληνα σταρ, που είχε προκαλέσει, ως γνωστόν, ποικίλες αντιδράσεις.

Πάντως ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από το κοινό κατά την εμφάνισή του στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, γνωρίζοντας μάλιστα την αποθέωση από τους θεατές, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί μέσω μικροφώνου.

Ο Έλληνας σταρ, μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram: «Σήμερα βίωσα μια κορυφαία στιγμή στην καλλιτεχνική μου πορεία! Ευχαριστώ πολύ τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που ήρθαν στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης και μας στήριξε με την παρουσία του. Είμαι συγκινημένος με την αποδοχή και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ερμηνεύσω το Άξιον Εστί!

Μόνο ταπεινός μπορεί να είναι κανείς μπροστά στο μεγαλειώδες μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη! Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, που η αθάνατη μουσική του είναι ένα οικουμενικό σύμβολο της συλλογικής μνήμης του Ελληνισμού! Η σημερινή συναυλία είναι ένα δώρο εκείνου προς εμάς.

Τον ευχαριστώ! Ευχαριστώ επίσης και τον κόσμο για την ανταπόκρισή του, το Δήμο της Νέας Σμύρνης, το Βαγγέλη Χατζατουριάν και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη. Ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα και το χειροκρότημα που δέχτηκα δικαίωσε την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου».

Άξιο αναφοράς είναι ότι πριν από την έναρξη της συναυλίας οι διοργανωτές μετέφεραν στους παρευρισκομένους τον χαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων επισήμανε την άρρηκτη σχέση του «Άξιον Εστί» με τη Νέα Σμύρνη, αφού το έργο γράφτηκε εκεί, στην πόλη όπου έζησε και την οποία αγάπησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Δες το video με την ερμηνεία του Σάκη Ρουβά και φωτογραφίες από τη συναυλία:

{videobox}o7W0F4KBYA0{/videobox}

0-sakis.mesa1.jpg

0-sakis.mesa2.jpg

0-sakis.mesa3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.