Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Ζουγανέλης: «Η μάνα είναι η οικογένεια αλλά δεν πρέπει να ξεχνά την ιδιότητα της γυναίκας»

Ήθελαν πολλα παιδιά αυτός και η σύζυγός του αλλά δεν έτυχε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

O Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ευτυχισμένο γάμο του με τη συνάδελφό του, Ισιδώρα Σιδέρη, που συμπλήρωσε 35 χρόνια ζωής, καθώς και για τη μονάκριβή του κόρη, τη γνωστή τραγουδίστρια, Ελεωνόρα Ζουγενάλη.

«Το να αλλάζουμε συντρόφους και συζύγους δεν είναι ίδιον καλλιτεχνών, αλλά ανθρώπων που προβάλλονται μέσα από την τηλεόραση, που παντρεύονται και χωρίζουν κάνοντας τη ζωή τους εξώφυλλο στα περιοδικά. Οταν υπάρχει αλληλοσεβασμός στη διαφορετικότητα των απόψεων, των συνηθειών, μπορεί μια σχέση να έχει σταθερή βάση και να κρατηθεί στον χρόνο. Με την Ισιδώρα έχουμε ζήσει, έχουμε διαφωνήσει κ.λπ., αλλά καταλήγουμε πάντα σε μια αρμονία. Αποκτήσαμε την Ελεωνόρα σε νεαρή ηλικία και μεγαλώνουμε όλοι μαζί.

Φυσικά η κόρη μας είναι πάντα το μικρό μας, ακόμη και σήμερα που είναι πλέον 30 ετών, αλλά αποδεικνύεται πολλές φορές πιο ώριμη από εμένα. Η Ισιδώρα είναι ηρωίδα σε όλα τα επίπεδα γιατί μονίμως ήταν πίσω από τα πράγματα, έκανε πάντα όλη την οργάνωση των παραγωγών στις εμφανίσεις μας και αυτό το έργο της δεν φαινόταν στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Στη ζωή δεν χρειάζεται πολλή ησυχία, γιατί η ησυχία είναι ύποπτη. Η μάνα είναι η οικογένεια, η οποία όμως δεν πρέπει να ξεχνά την ιδιότητα της γυναίκας. Αγαπώ πολύ τη θηλυκότητα της γυναίκας που ωριμάζει την περίοδο της μητρότητας, αλλά και τη θηλυκότητα που έχω εγώ μέσα μου», ανέφερε στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τον λόγο που έκαναν μόνο ένα παιδί αποκαλύπτει: «Θέλαμε πολλά παιδιά. Κάναμε μεγάλες προσπάθειες, αλλά δεν μας έτυχε. Ίσως δεν ήμασταν τόσο ισορροπημένοι εκείνη την εποχή».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ