Skip to main content

CELEBS

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν έχω αισθανθεί ακόμη έτοιμη να ερωτευτώ ξανά»

Δεν είναι κολλητοί με τον Μύρωνα Στρατή αλλά επικοινωνούν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Για τη σχέση που έχει πλέον με τον πρώην σύντροφό της Μύρωνα Στρατή ένα περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό τους μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν έχει αισθανθεί ακόμη έτοιμη να ερωτευτεί ξανα.

«Όταν έχεις μοιραστεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου με έναν άνθρωπο, αυτό δεν χάνεται. Με τον Μύρωνα, είμαστε καλά. Όχι κολλητοί, αλλά επικοινωνούμε μια χαρά», ανέφερε στο People η παρουσιάστρια.
 
Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμη ερωτευτεί και πάλι επισήμανε: «Δεν έχω αισθανθεί ποτέ αυτή την ετοιμότητα. Προσπαθώ να σκεφτώ πότε βγήκα έξω τελευταία φορά και δεν θυμάμαι. Εδώ και ένα χρόνο με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν συνέβη κάτι περισσότερο. Μόνο αν αισθανθώ ένα πολύ έντονο συναίσθημα, θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Περιμένω μια ισχυρή δόνηση για να μου προκύψει κάτι. Δεν είμαι τόσο ανοιχτή για πιο απλά πράγματα, που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι λιγότερο των προσδοκιών μου. Αν δεν υπάρχει σπίθα, δεν δίνω συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.