Skip to main content

CELEBS

Amal Alamuddin: Γιατί αδυνάτισε τόσο;

Δες τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ...



 

Πριν από επτά περίπου μήνες συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα (παγκοσμίως) και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον George Clooney. Η Amal Alamuddin Clooney έγινε η αγαπημένη των media, αλλά η τωρινή εμφάνισή της προκαλεί ανησυχία.

Στο γάμο της (πολιτικό και θρησκευτικό) την είδαμε να λάμπει μέσα στην λευκή παντελόνα της, και το λευκό νυφικό, αντίστοιχα, αλλά τώρα η Amal φαίνεται πως έχει αδυνατίσει υπερβολικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του George Clooney και εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένη και εξαντλημένη. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, η μητέρα και η αδελφή της. 

Λες τελικά να μην άντεξε το έντονο lifestyle και τις πολλές υποχρεώσεις που μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα; Το σίγουρο είναι πως πρέπει να χαλαρώσει και να αφοσιωθεί στο ανθρωπιστικό της έργο ως δικηγόρος, αλλά και στις όμορφες στιγμές με τον George. Και ίσως να πρέπει να κάνει και ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί. 

clooney5.jpg

clooney.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος