Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μπορεί να κάθομαι χρόνια όταν όμως σηκώνομαι το κάνω με δύναμη»

Ήθελε την Εθνική Ελλάδος να τη βάλει στα σπίτια όλου του κόσμου


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το δυναμικό του come back στον χώρο της τηλεόρασης με την επιτυχημένη σειρά «Εθνική Ελλάδος» μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, αναφέροντας με νόημα ότι «μπορεί να κάθομαι χρόνια, όταν, όμως, σηκώνομαι το κάνω με δύναμη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο TV Έθνος:

Η «Εθνική Ελλάδος» είναι μια πολύ ωραία σειρά. Πόσο εύκολο ήταν σε αυτές τις γκρίζες τηλεοπτικές εποχές να έχουμε στον αέρα μια τόσο προσεγμένη δουλειά;

 «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να βγάλουμε μαζί με τον Αντώνη Αγγελόπουλο -τον σκηνοθέτη μας- και το Mega αυτήν τη δουλειά στον αέρα έτσι όπως τη θέλαμε και την ονειρευόμασταν. Θέλαμε να σέβεται και τους συνεργάτες μας και τους τηλεθεατές. Άλλωστε, στα δύσκολα πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Αυτό είναι και το νόημα της σειράς. Τα δύσκολα δεν πρέπει να μας αφοπλίζουν και να μας κάνουν να βαλτώνουμε»

-Μετά το σαρωτικό «Παρά Πέντε», παρουσίασες... τάσεις φυγής από την τηλεόραση. Είχες αποφασίσει να μην ξαναγράψεις και να ασχοληθείς με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Κάπως έτσι πέρασαν εννέα χρόνια για να σε δούμε και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις. Τι σε έκανε να να γυρίσεις πίσω στον μαγικό, γυάλινο κόσμο;

«Εχεις δίκιο, είχα αποφασίσει να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Γράφοντας όμως στη συνέχεια αυτό το σενάριο της «Εθνικής Ελλάδος», αισθάνθηκα πως όλα αυτά που είχα μέσα μου τελικά ήθελα να τα βάλω στα σπίτια όλου του κόσμου και να μην τα κλείσω μόνο μέσα σε μία σκοτεινή αίθουσα».

-Υποθέτω πως όλοι περίμεναν από σένα μία κωμωδία. Όταν οι άνθρωποι του Mega διάβασαν το συγκεκριμένο σενάριο, ποιες ήταν οι πρώτες τους αντιδράσεις;

«Μπορεί να κάθομαι χρόνια, όταν, όμως, σηκώνομαι το κάνω με δύναμη. Δεν σου κρύβω πως όντως αρχικά ξαφνιάστηκαν, όχι τόσο με το ύφος του σεναρίου, αλλά με το... κέρλινγκ (γέλια). Φυσικά και μου είπαν: "βρε Γιώργο, δεν είναι όλο αυτό λιγάκι... γκρίζο, λιγάκι βαρύ";»

-Και εσύ τι απάντησες;

«Πως έτσι έπρεπε να είναι. Οταν έχεις να πεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά, πιο στενόχωρα, δεν μπορείς μέσα σε κάθε επεισόδιο να έχεις και δέκα αστείες ατάκες για να το... ελαφρύνεις. Είναι σαν να υπονομεύεις αυτό που πας να πεις.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του