Skip to main content

CELEBS

Bradley Cooper - Irina Shayk: Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood!

Kαυτά φιλιά στη μέση του δρόμου



 

Οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι οργιάζουν και όπως φαίνεται από τα τρυφερά στιγμιότυπα που οι paparazzi κατέγραψαν μεταξύ τους στην Νέα Υόρκη,  μάλλον δεν δημιουργήθηκαν άδικα. Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk, εντοπίστηκαν να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά και να περπατούν αγκαλιασμένοι στους δρόμους της πόλης. 

Σύμφωνα με την Daily Mail o 40χρονος ηθοποιός και το 29χρονο μοντέλο στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Broadway για να περάσουν μία θεατρική βραδιά.

Ο Bradley Cooper πρόσφατα χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης από το μοντέλο Suki Waterhouse αλλά μάλλον δεν θα μείνει στην λίστα των single για καιρό. Η τελευταία γνωστή σχέση της Irina Shayk από την άλλη ήταν ο πασίγνωστος άσσος των γηπέδων Cristiano Ronaldo. 

Πάντως οι εκπρόσωποι Τύπου του ηθοποιού και της Ρωσίδας καλλονής τηρούν προς το παρόν σιγήν ιχθύος για την ρομαντική βόλτα τους στη Νέα Υόρκη και το ειδύλλιο που φαίνεται πως ξεκινά μεταξύ τους.

bradley_irina.jpg

bradley_irina4.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.