Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Παπαδόπουλος: Μίλησε για τη σχέση του που κράτησε οκτώ χρόνια

Την αγάπησε και αγαπήθηκε απ' αυτήν παράφορα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή και σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα τόνισε ότι «αυτό ήταν κάτι που επιδίωκα από την αρχή της πορείας μου».

«Δεν ήθελα να απασχολώ τον κόσμο με οτιδήποτε άλλο πέρα από τη μουσική μου. Εννοείται πως είμαι άνθρωπος των σχέσεων και μάλιστα των μακροχρόνιων. Άλλωστε, για οκτώ χρόνια είχα σχέση με μια κοπέλα από την Κύπρο», επισήμανε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον πρώτο του μεγάλο έρωτα.

«Ήμουν 17 χρόνων όταν ερωτευτήκαμε και αυτό κράτησε μέχρι τα 25 μου. Πηγαίναμε μαζί σχολείο και σχεδόν κάθε πρωί ερχόταν στο σπίτι μας για να με ξυπνήσει ώστε να πάμε παρέα στα μαθήματα. Μια χαρά ήταν όλα, την αγάπησα πολύ αυτή την κοπέλα, αλλά τελείωσε».

Εν συνεχεία ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ότι «Από τότε που είμαι στην Αθήνα έχω κάνει κάποιες σχέσεις, αλλά καμία δεν κράτησε όσο εκείνη η παιδική. Ίσως να φταίει και η δημιουργική φάση που ζω εδώ με τα τραγούδια, δεν ξέρω. Ποιος νοιάζεται όμως πια για όλα αυτά, για το ποιος είναι με ποια και ποιοι θα παντρευτούν; Νομίζεις ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για όσους βγαίνουν και ανακοινώνουν τη σχέση τους δημόσια ή αν πήγε ο τάδε με την τάδε; Κανείς δεν ασχολείται μ' αυτά». 

Καταλήγοντας ο Γιώργος Παπαδόπουλος επισήμανε: «Απ' όσα μπορώ να αντιλαμβάνομαι από τις εμφανίσεις μου, το κοινό δεν δίνει δεκάρα πια για όλα αυτά. Και καλά κάνει, θέλει να μάθει πώς θα βγάλει το ψωμί του την επόμενη μέρα, αν θα τα καταφέρει η κυβέρνηση με τις δόσεις, αν η χώρα μας πράγματι κινδυνεύει και όχι αν ο Παπαδόπουλοι ή ο κάθε Παπαδόπουλος χώρισε και βρήκε καινούρια σχέση. Αυτό που επιδιώκουμε εμείς οι καλλιτέχνες είναι να κάνουμε τους ανθρώπους λίγο να ξεχαστούν και να νιώσουν χαρά. Ή τουλάχιστον το προσπαθούμε».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»