Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Λίλη: Δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη μετά από οκτώ χρόνια γάμου

Η σχέση της με τον σύζυγό της όσο περνάει ο χρόνος γίνεται ολοένα και πιο δυνατή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε για τις ανυπόστατες φήμες χωρισμού της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τόνισε ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον επί οκτώ χρόνια σύζυγό της, ενώ μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι έχει ψάξει το κινητό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν ευρωβουλευτή με τη ΝΔ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ένθετο Τηλεόραση:

Πόσο ψυχοφθόρο είναι για τη σχέση ενός ζευγαριού, πόσω μάλλον όταν υπάρχουν παιδιά;

«Και εγώ και ο άντρας μου δεν ασχολούμαστε με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, Σίγουρα ενημερωνόμαστε αλλά δεν θα δώσουμε σημασία, εκτός κι αν το πράγμα τραβήξει τόσο όσο την τελευταία φορά, που κάποια δημοσιεύματα έγραφαν ότι χωρίζαμε και έμπαιναν μάλιστα και σε λεπτομέρειες που ήταν ατυχείς. Παρουσίαζαν μια ιστορία που ήταν αποκύημα φαντασίας. Θα έπρεπε να σκεφτούν ότι υπάρχουν και παιδιά από πίσω. Ειδικά η μεγάλη μου κόρη πάει σχολείο και μπορεί να ακούσει κάτι που να προσβάλει ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, κινητοποιηθήκαμε ως οικογένεια και αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου να ακολουθήσουμε τη νομική οδό».

-Είσαι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγο σου;

«Εννοείται πως ναι. Νιώθω ότι η σχέση μας με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ακόμα πιο δυνατή, πόσω μάλλον όταν υπάρχει και ο καρπός του έρωτα, που δεν είναι άλλος από τα δύο αυτά υπέροχα παιδιά μας. Με τον Θοδωρή ζούμε για να τα βλέπουμε ευτυχισμένα και χαρούμενα. Είναι η συνέχεια της κοινής μας ζωής».

- Τι έχει αλλάξει αυτά τα χρόνια του έγγαμου βίου;

«Μαθαίνει ο ένας καλύτερα τον άλλο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά ή όχι για έναν πετυχημένο γάμο. Από την άλλη, εντάσεις πάντα υπάρχουν σε ένα ζευγάρι. Όταν παντρεύεσαι δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, ακόμα και η ζήλια -ευνοείται με μέτρο- είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση. Έτσι δείχνεις στον άλλο ότι ενδιαφέρεσαι και ακόμα τον θέλεις».

- Η Ιωάννα Λίλη ζηλεύει;

«Εννοείται ότι ζηλεύουμε και εγώ και ο άντρας μου αλλά με μέτρο και σε λογικό πλαίσιο».

- Μη μου πεις ότι έχεις ψάξει και κινητό...

«Ναι, έχω ψάξει. Δεν νομίζω ότι είμαι και η μόνη γυναίκα που το έχει κάνει».

- Νιώθεις πλήρης; Θα ήθελες να κάνεις ένα τρίτο παιδί;

«Εννοείται ότι νιώθω πλήρης. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το αντίθετο. Όσον αφορά στον ερχομό ενός ακόμα παιδιού, δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Αν είναι όμως κάτι να έρθει, καλώς να έρθει».

- Ούσα σύζυγος ευρωβουλευτή, πώς αντιμετωπίζεις τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας;

«Φυσικά και δεν έχω μείνει ανεπηρέαστη από όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και σε διαβεβαιώνω πως με πληγώνουν και εμένα εξίσου. Ο πόνος και τα θλιμμένα πρόσωπα που βλέπω τριγύρω μου με προβληματίζουν ιδιαίτερα, αλλά προσπαθώ να μη χάνω την αισιοδοξία μου, γιατί έχω την πίστη ότι οι Έλληνες θα βρούμε τον τρόπο να αφήσουμε πίσω μας αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.