Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μπεκατώρου: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είμαστε μία χαρά. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του»

Έσταξε... μέλι για το τηλεοπτικό της ταίρι στα Καρντάσιανς


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Μαρία Μπεκατώρου τις φήμες που κάνουν λόγο ότι είναι τσακωμένη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας ότι θα συνεργαζόταν ευχαρίστως και πάλι μαζί του.

«Τίποτα δεν ισχύει. Με τον Γρηγόρη είμαστε μια χαρά, όπως και με τον Σταρόβα. Δεν είπα ποτέ ότι θα φύγω από την εκπομπή, το αντίθετο. Χαίρομαι που είμαι εκεί, έχουμε ωραίους καλεσμένους και πάμε καλά σε τηλεθέαση. Δεν ξέρω ποιος και γιατί τα γράφει αυτά. Αρρώστησα δύο φορές και δεν μπορούσα να βγω στον αέρα. Την πρώτη φορά πήγα στο κανάλι αλλά είχα γαστρεντερίτιδα και την άλλη μού το απαγόρευσε ο γιατρός και έκατσα σπίτι. Με τον Γρηγόρη είναι εξαιρετικές οι σχέσεις μου, θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του με μεγάλη χαρά», ανέφερε αρχικά στο Πρώτο Θέμα.

Καταλήγοντας η παρουσιάστρια τόνισε: «Ο Γρηγόρης είναι ένας παρουσιαστής που από τη φύση του μιλάει πολύ. Οταν πήγα στην εκπομπή δεν πήγα για να είμαι πάνω από τον Γρηγόρη, αλλά ούτε και από κάτω του. Δεν μετράω τις λέξεις του. Είμαστε μια παρέα, ωστόσο σέβομαι το γεγονός ότι ο Γρηγόρης έχει μεγαλύτερη εμπειρία, κάτι που αποδεικνύουν και οι μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες. Ξέρει πού και πώς να οδηγήσει μια συζήτηση με τους καλεσμένους».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο