Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: «Πέρυσι το καλοκαίρι ανακάλυψα τις ομορφιές της Μυκόνου»

Κατάλαβε ότι η Μύκονος δεν είναι μόνο τρελή διασκέδαση 


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών κι έτσι η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της μίλησε για το καλοκαίρι που της έχει μείνει αξέχαστο.

«Ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια που έχω περάσει είναι το προηγούμενο στην Μύκονο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από χρόνια που έκανα σχεδόν τρεις μήνες διακοπές. Ό,τι και να πρωτοθυμηθώ είναι λίγο. Έμεινα πολύ καιρό στη Μύκονο και την ανακάλυψα μέσα από ένα άλλο πρίσμα, όχι μόνο αυτό της τρελής διασκέδασης. Μέσα σε τρεις μήνες δεν πρέπει να ξενύχτησα περισσότερες από δέκα φορές, αλλά ανακάλυψα τις παραλίες της, τις ομορφιές της και το πόσο υπέροχο νησί είναι, ακόμα και αν δεν βγαίνεις το βράδυ», ανέφερε η ηθοποιός στο People.

«Μεγάλωσα στη Σκάλα Λακωνίας, με την παραλία να απέχει ένα πεντάλεπτο από το σπίτι μου. Έτσι, θυμάμαι τον εαυτό μου μονίμως στη θάλασσα. Έχω ευχαριστηθεί πολύ τον ήλιο, τη θάλασσα, τα μπάνια. Έχει υπέροχες παραλίες στην πατρίδα μου, τόσο πιο άγριες και με βότσαλα προς τη Μάνη, όσο και πιο εξωτικές, με χρυσή άμμο, ενώ η Ελαφόνησος απέχει μόνο μία ώρα. Εκεί πήγα την πρώτη μου κατασκήνωση. Είναι μαγικό μέρος, λατρεύω την παραλία του Σίμου, στη νότια πλευρά του νησιού», επισήμανε καταλήγοντας η Οικονομάκου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου