Skip to main content

CELEBS

Αντίο στον «βασιλιά» των μπλουζ

O μεγάλος B.B. King πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, στα 89



 

Ήταν Πρωτομαγιά όταν είχε βγει το τελευταίο ανακοινωθέν, πως ο «βασιλιάς» των μπλουζ είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και επέστρεφε σπίτι του, στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, όπου και θα δεχόταν πια την αναγκαία ιατρική φροντίδα. Είχε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, ενώ από μικρή ηλικία πάλευε και με τον διαβήτη. 

Χθες το βράδυ, ο B.B. King πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, στα 89 του χρόνια. Η συγκίνηση, όπως αρχίζει και καταγράφεται στα διεθνή social media του καλλιτεχνικού στερεώματος, είναι μεγάλη καθώς η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο του και κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Αποχαιρετούμε κι εμείς με θλίψη το αγροτόπαιδο αυτό από το Μισισίπι, που τόσο μικρό έχασε τη μητέρα του και εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του, μα κατάφερε να χτίσει μια θρυλική καριέρα, παρακαταθήκη για κάθε αληθινό φίλο της μουσικής -πέρα από είδη και προτιμήσεις. Αφήνει πίσω του, επίσης, την περίφημη κιθάρα του (τη Lucille), αλλά και 15 παιδιά, τα οποία απέκτησε με... 15 διαφορετικές γυναίκες. Ένα μικρό δείγμα, μιας πραγματικά μυθιστορηματικής ζωής. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.