Skip to main content

CELEBS

H πιο ευτυχισμένη οικογένεια του Hollywood!

Οι Beckhams περνάνε τέλεια!



Πέρασαν οι εποχές που η Victoria Beckham απασχολούσε τα Μέσα με τις σέξι εμφανίσεις της και ο David με τα γκολ του. Μεγάλωσαν (λιγάκι), νοικοκυρεύτηκαν και απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή. Οι Beckhams είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες της showbiz, καθώς όλα της τα μέλη έχουν μέσα τους μία δόση λάμψης. 

Ο μικρός αντρικός πληθυσμός του σπιτιού έχει ξεκινήσει ήδη να αναστατώνει τα κορίτσια στο πέρασμά του, ενώ η μικρή Harper τρελαίνει όλο και περισσότερο τον μπαμπά της. Τους έχουμε δει άπειρες φορές να περνάνε μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους και τον David να μεταμορφώνεται στον πιο χαζομπαμπά του κόσμου. Και αν μέχρι τώρα είχαμε αναφωνήσει : «Θέλω και εγώ να κάνω παιδιά με έναν τέτοιον άντρα», η παρακάτω φωτογραφία μας έκανε να το υπογράψουμε κιόλας.

O David ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με τη Harper να του φοράει τα σκουλαρίκια της. Μα πόσο γλυκός και πόσο ακομπλεξάριστος. Δε φοβήθηκε μην τυχόν χαλάσει η εικόνα του προς τα έξω (είναι και το απόλυτο αρσενικό βλέπετε) και μάλιστα έγραψε με πολύ χιούμορ:« Η Harper δεν είναι η μοναδική πριγκίπισσα αυτού του σπιτιού».

11272194_895660447142224_657461312_n_d8917.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.