Skip to main content

CELEBS

Ελένη Ράντου: «Η εκδίκηση είναι γένους αρσενικού»

Πιστεύει ότι θέλει θηλυκό μυαλό που όπως επισημαίνει το έχουν πιο πολύ οι άντρες


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την πεποίθησή της ότι η εκδίκηση πλέον στις μέρες μας έχει γίνει... γένους αρσενικού εξέφρασε σε συνέντευξή της η Ελένη Ράντου.

«Στις μέρες μας είναι περισσότερο γένους αρσενικού. Θέλει όμως θηλυκό μυαλό. Που σήμερα το έχουν πιο πολύ οι άντρες. Θα εκδικηθεί καλύτερα όπως έχει αδικηθεί περισσότερο», δήλωσε στο Τηλέραμα η ηθοποιός και συνέχισε για το πότε δικαιολογεί την εκδίκηση: «Όταν κάνεις με αυτήν τους άλλους καλύτερους. Αυτό όμως είναι πολύ σπάνιο. Η εκδίκηση συνήθως κάνει τους άλλους χειρότερους κι εσένα πολύ εγωιστή».

Εν συνεχεία η Ελένη Ράντου τόνισε ότι: «Η μητρότητα με δίδαξε τον αλτρουισμό. Πώς να περνάει ο εαυτός σου σε δεύτερη μοίρα. Πώς να μην είναι αναγκαστικά το εγώ η προτεραιότητά. Αυτό για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο μάθημα. Ήθελα να καταγράψω με τον δικό μου τρόπο τι είναι αυτό το περίεργο πράγμα που λέγεται ελληνική οικογένεια».

Καταλήγοντας, μιλώντας για το αν είναι πρόβλημα να μην μπορεί να κλάψει, είπε: «Είναι το ίδιο με το να μην μπορείς να χαρείς. Είναι τεράστια αναπηρία. Το κλάμα είναι ο πρώτος ήχος που βγάζουμε όταν γεννιόμαστε. Είναι δήλωση ύπαρξης. Το γέλιο είναι κάθαρση. Αν το κλάμα είναι η αρχή, το γέλιο είναι το μεγάλο φινάλε. Κλαίω εύκολα. Την τελευταία φορά ήταν όταν πήρα μια επιστολή στο θέατρο και ένα μπουκέτο λουλούδια από έναν σύλλογο συνταξιούχων συναδέλφων του συγχωρεμένου του πατέρα μου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός