Skip to main content

CELEBS

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Της αρέσει να πλέκει στα γυρίσματα και να φτιάχνει κοσμήματα

Έχει φύγει από το κεφάλι της η ιδέα του γάμου


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην αποκάλυψη ότι της αρέσει πολύ να πλέκει στα γυρίσματα αλλά και να κατασκευάζει κοσμήματα προχώρησε σε συνέντευξή της η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να κατασκευάζω πράγματα, είναι η γείωσή μου. Πάντα έχω μαζί μου κουβάρια από μαλλί και πλέκω στις πρόβες, στα γυρίσματα. Είναι τρομερά αγχολυτικό  και δημιουργικό. Ο Νάσος Ντότσικας, ένας νέος σχεδιαστής και καλός μου φίλος με παρότρυνε να συνεργαστούμε. Εδώ και χρόνια έπαιρνα τα σκουπίδια του Νάσου και έκανα κοσμήματα για μένα και τις φίλες μου. Με έβαλε σε μια διαδικασία να το δω πιο επαγγελματικά και τώρα το καλοκαίρι κυκλοφορεί και η δεύτερη σειρά κοσμημάτων μου» ανέφερε στην εφημερίδα «Αγορά» η ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο, αναφέροντας: «Από πολύ μικρή ήθελα  να παντρευτώ, να κάνω παιδιά, αλλά τώρα αυτή η σκέψη  έχει φύγει από το κεφάλι μου και θεωρώ πολύ σημαντικό να έχω ένα σύντροφο, να έχω μια βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία μέσα σε μια σχέση. Θεωρώ πιο σημαντικό κάποια στιγμή να έρθει ένα παιδί. Αλλά τώρα  δεν σκέφτομαι το γάμο και την όλη διαδικασία».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.