Skip to main content

CELEBS

Sandra Bullock: Αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την έκανε να κλάψει!

Η διάσημη ηθοποιός είναι χαζομαμά...



 

Η γιορτή της Μητέρας μπορεί να πέρασε, αλλά οι μαμάδες δεν ξεχνιούνται ποτέ. Οι ιστορίες των μαμάδων και των μικρών τους πάντα μας κάνουν να χαμογελάμε. Βλέπετε τα αθώα μυαλουδάκια έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζουν την αγάπη τους, και συγκεκριμένα ο γιος της Sandra Bullock θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.

Η ηθοποιός πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και περιέγραψε το πώς κατάφερε ο 5χρονος γιος της να την ρίξει στα... πατώματα. Την ημέρα, λοιπόν, της γιορτής της Μητέρας έγραψε ένα τραγούδι για εκείνην και το τραγούδησε με τη συνοδεία φυσαρμόνικας. Τα λόγια του :« Υπάρχει μία μαμά που την αγαπώ πάρα πολύ και το όνομα της είναι Sandy», είναι και αυτά που έκαναν τη Sandy να μη σταματήσει να κλαίει. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός