Skip to main content

CELEBS

Δωροθέα Μερκούρη: «Η μεγαλύτερη "σύμπτωση" είναι η γνωριμία με τον άνδρα που έκανα δύο παιδιά»

Πιστεύει στο κάρμα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Δωροθέα Μερκούρη σε συνέντευξή της στο People μίλησε για τη γνωριμία με τον άντρα της, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, εκφράζοντάς την άποψη ότι δεν ήταν τυχαία.

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν πιστεύει στο κάρμα, επισήμανε: «Ναι. Δεν είναι συμπτώσεις οι έρωτες που περνάνε από τη ζωή σου, οι άνδρες, οι φίλοι, αλλά και η οικογένεια. Δεν "πέφτεις" από σύμπτωση σε μια οικογένεια, γίνεται για κάποιο λόγο. Η μεγαλύτερη «σύμπτωση» είναι η γνωριμία με τον άνδρα που έκανα δύο παιδιά. Και όλο αυτό, έτσι όπως συνέβη, ήταν περίεργο. Τον γνώρισα, μετά τον είδα ξανά μετά από πολύ καιρό. Ήταν σαν να μην ήθελε να φύγει από τη ζωή μου.

Ήταν σαν να έπεφτε συνεχώς μπροστά μου, σαν να έπρεπε να γίνει. Τον γνώρισα για να κάνω δύο παιδιά και να μάθω πράγματα από εκείνον. Τα παιδιά μου τα έκανα όταν ήμουν μικρή. Δεν ήξερα τι μου γινόταν τότε. Δεν ήξερα τι πάει να πει σχέση, οικογένεια. Το είχαμε κάνει λίγο σαν «ναι, είμαστε μια οικογένεια, αλλά δεν είμαστε κιόλας», ταξιδεύαμε και οι δύο, φεύγαμε, ερχόμασταν. Δεν ήμασταν η παραδοσιακή οικογένεια. Αλλά έτσι ήταν και η οικογένεια στην οποία μεγάλωσα κι εγώ. Δεν ήταν η κλασική ιταλική ή ελληνική οικογένεια.

Βέβαια έχουμε μια οικογενειακή συνεξάρτηση, ξέρει ο καθένας τι κάνει ο άλλος. Ξέρεις, αυτό που μας έχει διαλύσει δυστυχώς στη Μεσόγειο. Είναι ωραίο, αλλά φτάνει. Είναι αυτό το «μεσογειακό πρόβλημά» μας, αν και νομίζω πως είναι το πιο ωραίο μας πρόβλημα. Έτσι, επειδή είχα ήδη μια στενή οικογενειακή σχέση, δεν δημιούργησα μια δεύτερη οικογένεια στη Νέα Υόρκη.

Υπήρχε μια αστάθεια για το ποια είναι η οικογένειά μου. Είχα τον μπαμπά μου, τη μαμά μου, την οικογένειά μου στην Ιταλία και μετά είχα την οικογένεια του άνδρα μου, στην Ολλανδία. Πού να συνεννοηθείς; Γινόταν χαμός γιατί είχαμε βάση τη Νέα Υόρκη. Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός