Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Λέχου: «Αν θελήσω ένα παιδί, θα προσπαθήσω να το κάνω»

Είναι συμφιλιωμένη με τον εαυτό της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξή της στο «Down Town» της Κύπρου, μίλησε για το κατά πόσο είναι συμφιλιωμένη με τον εαυτό της στο πέρασμα των χρόνων, καθώς και για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί.

«Ναι, καλά είμαι με τον εαυτό μου. Λέω "έτσι είμαι τώρα", αύριο μπορεί να κάνω μία άλλη επιλογή και να είμαι αλλιώς. Με τον χρόνο προσπαθώ να συμφιλιώνομαι, γιατί οι γυναίκες είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άντρες. Κι αυτό είναι άδικο. Όσο μεγαλώνω το βλέπω πιο συχνά γύρω μου. Όταν μία γυναίκα περάσει τα 40, οι άντρες θα πουν "άστη, είναι για τα μπάζα!". Αυτό είναι μόνιμο. Αλλά δεν λέγεται για τους άντρες. Και στη δουλειά μας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την εικόνα σου, γιατί το βλέπεις συνέχεια. Και βλέπεις ότι γερνάς. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουμε στη διαδικασία να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Είναι και η ματαιοδοξία, είναι όμως και η μάχη με τον εαυτό σου. Να, τώρα μου δείχνει η Ολυμπία, η φωτογράφος μας, τις φωτογραφίες μας αρετουσάριστες, και τα βλέπω όλα. Τις ρυτίδες, τα πάντα! Η μεγάλη μου αδελφή, δεν θα τα δει αυτά. Είναι στο γυμναστήριο, θα πάει μετά να μαγειρέψει στα παιδιά της και μία χαρά. Εγώ, όμως, τα βλέπω και έρχομαι συνέχεια αντιμέτωπη με όλα αυτά».

Κληθείς για το αν έκανε παρεμβάσεις είπε: «Προσπαθώ να αντισταθώ σε όλο αυτό, αλλά βάζω κρέμες, που όλο γίνονται και πιο ακριβές... (γελάει). Ο πήχης ανεβαίνει. Κάτι δραματικό, φοβάμαι να κάνω».

Όσο για το αν θα την ολοκλήρωνε ένα παιδί, τόνισε: «Κανένας άνθρωπος δεν έχει την ίδια διαδρομή. Άλλος γίνεται γονιός, άλλος μοναχός, άλλος golden boy - είναι διαφορετικοί οι δρόμοι... Αν θελήσω ένα παιδί, θα προσπαθήσω να το κάνω. Αν δεν τα καταφέρεις με εξωσωματική, μπορείς να υιοθετήσεις. Πολλές γυναίκες προσπαθούν με εξωσωματική, κάτι που είναι επώδυνο. Κάποιες τα καταφέρνουν και κάποιες άλλες όχι. Ε, αν κάνεις 18 εξωσωματικές, κάτι έχεις κάνει λάθος. Κάτι δεν πάει καλά. Είναι κάτι που δεν θα το έκανα για πολύ. Άλλωστε, σημασία έχει να αγαπάς το παιδί, κι όχι να το θεωρείς δικό σου επειδή έχετε το ίδιο αίμα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...