Skip to main content

CELEBS

BB King: Η αστυνομία του Λας Βέγκας διαψεύδει ότι έχει αρχίσει έρευνα για ανθρωποκτονία!

Τι συμβαίνει τελικά;



Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι δεν έχει αρχίσει έρευνα για ανθρωποκτονία, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το θάνατο του BB King, διαψεύδοντας δηλώσεις του γραφείου του ιατροδικαστή της δυτικής Πολιτείας Νεβάδα.

Από το γραφείο του ιατροδικαστή είχε ανακοινωθεί τη Δευτέρα ότι θα γινόταν νεκροψία στη σορό του θρύλου των μπλουζ: «Ο ιατροδικαστής μας, ο οποίος έχει αρμοδιότητα για τη σορό του BB King, διενεργεί νεκροψία. Πόρισμα: σε 6-8 εβδομάδες το νωρίτερο, έρευνα για ανθρωποκτονία @LVMPD», ήταν το μήνυμα που δημοσιοποίησε στο Twitter αναφερόμενο στην αστυνομία του Λας Βέγκας (LVMPD). Δύο από τις κόρες του BB King ο οποίος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας, δηλώνουν ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τη μάνατζέρ του, την Λαβέρν Τόνεϊ, και τον προσωπικό του βοηθό.

«Σε αυτό το στάδιο, ουδεμία απόδειξη έχουμε ότι αυτές οι κατηγορίες περί εγκληματικής ενέργειας θα τεκμηριωθούν», είχε δηλώσει ο Τζον Φάντενμπεργκ, ιατροδικαστής της κομητείας Κλαρκ. «Ωστόσο τις λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και θα διενεργήσουμε εκτενή έρευνα σε συνεργασία με την αστυνομία». Παρόλα αυτά, η αστυνομία του Λας Βέγκας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «μέχρις ότου ο ιατροδικαστής της κομητείας Κλαρκ καθορίσει ενδεχομένως ότι ο θάνατος του BB King δεν οφείλεται σε φυσικά αίτια, η αστυνομία του Λας Βέγκας δεν θα αρχίσει οποιαδήποτε έρευνα». 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.