Skip to main content

CELEBS

Αλέκα Καμηλά: «Στο τρίτο μας ραντεβού έμεινα έγκυος»

Η γνωριμία τους ήταν προξενιό από μία κοινή τους φίλη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης η Αλέκα Καμηλά, η οποία μιλώντας μεταξύ άλλων για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, τόνισε ότι στο τρίτο τους ραντεβού έμεινε έγκυος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η πορεία της στο μόντελινγκ: «Το μόντελινγκ προέκυψε, δεν το είχα σκεφτεί. Πήγα σε μια επίδειξη μόδας, εκεί με είδε ο Μιχάλης Ασλάνης και μου πρότεινε να συμμετάσχω σε επίδειξή του. Δούλεψα πολύ στο εξωτερικό. Δεν ήμουν μοντέλο υψηλής ραπτικής, αλλά εμπορικό. Έχω κάνει όλους τους καταλόγους για βρακιά και μαγιό. Όποιο κατάλογο με εσώρουχο έβλεπες, ήμουν μέσα εγώ».

Η γνωριμία με τον σύζυγό της, Πέτζα Στογιάκοβιτς: «Ήταν λίγο προξενιό από κοινή μας φίλη. Όλα έγιναν γρήγορα και στο τρίτο ραντεβού έμεινα έγκυος. Ήταν της μιας βραδιάς και κατέληξε στης μιας ζωής».

Η πρώτη της εγκυμοσύνη: «Του το είπα στο τηλέφωνο και λογικό ήταν να σοκαριστεί, αλλά το δέχτηκε πολύ ωραία - πιο ωραία και από μένα. Είχα πολλούς ενδοιασμούς, αλλά γενικά δεν ήμουν του προγράμματος. Πήρα μια βαλίτσα, τα παράτησα όλα και πήγα και έμεινα με την μαμά του. Έζησα 9,5 χρόνια στην Αμερική. Ήταν όμορφα, αλλά και δύσκολα χρόνια. Όμορφα γιατί γέννησα τα παιδιά μου εκεί και ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, αλλά είχε λίγες δυσκολίες. Πολλή μοναξιά».

Η σχέση με τον σύζυγό της σήμερα: «Ακόμα τον ψάχνω τον άντρα μου. Όσο τον ψάχνεις, τον βρίσκεις και σ’αρέσει. Αν ξέρεις πώς θα αντιδράσει, σου φεύγει αυτός ο ενθουσιασμός. Εγώ ακόμα τον ψάχνω τον άντρα μου, τον ανακαλύπτω, με ανακαλύπτει κι αυτός - ειδικά τώρα που σταμάτησε με τη δουλειά. Τώρα είμαστε σε καλή φάση που τέλειωσε με τον αθλητισμό. Ανακαλύπτω ότι έχει πολλή υπομονή και είναι καταπληκτικός πατέρας. Με βοηθάει και με στηρίζει με το πρόγραμμα των παιδιών τώρα που δουλεύω».

Για τις θαυμάστριες του συζύγου της: «Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στην Αμερική δεν περιγράφονται! Θυμάμαι μία τα πέταξε όλα, χωρίς σουτιέν, και ήθελε να της υπογράψει - και ήμουν μπροστά! Στην αρχή στενοχωριόμουν αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν γίνεται μόνο στον δικό μου άντρα».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM