Skip to main content

CELEBS

Ρέα Τουτουνζή: «Είμαι ακόμα πάρα πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου»

Δεν παντρεύτηκε για να έχει κάποιον να τη φροντίζει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι ακόμα ερωτευμένη, όπως δήλωσε και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, που, όπως υπογράμμισε δεν είναι ο στόχος της, μίλησε η Ρέα Τουτουνζή την Παρασκευή στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση για τον γάμο της τόνισε: «Γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι παντρεμένη τέσσερα χρόνια και ζευγάρι είμαστε πέντε χρόνια. Ασχολείται με τον τομέα της ενέργειας. Είναι κανονικός άνθρωπος. Ούτε πολλά λεφτά έχει, είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Εγώ από το σπίτι μου έχω μάθει να φροντίζω τον εαυτό μου. Η Ρέα να προσέχει τη Ρέα. Δεν περίμενα ποτέ από κάποιον άλλο για να με φροντίσει. Σαφώς υπήρξα και με ανθρώπους που ήταν μιας άλλης (οικονομικής) κατηγορίας, αλλά αυτό δεν έχει σχέση. Μη σου πω κιόλας ότι το ανακάλυπτα πολύ αργά. Ο Γιώργος τα έκανε όλα σωστά. Ήταν το σωστό timing. Πιστεύω πολύ σε αυτό, έχει τεράστια σημασία. Μας έκατσε καλά αυτή η περίοδος. Είναι συναίσθημα αυτό, δυσκολεύομαι να στο εξηγήσω με λόγια. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη».

Όσο για το  ενδεχόμενο να κάνει παιδί υπογράμμισε: «Δεν είμαστε τόσο... φανατικοί! Είμαστε καλά μεταξύ μας. Και να μείνουμε οι δυο μας δεν έχουμε πρόβλημα. Αν έρθει ένα παιδάκι, ήρθε. Δεν είναι στόχος. Θα το παραδεχτώ όμως... Θέλω να έχω και την απόλυτη αγάπη του. Παιδικό ακούγεται, αλλά δεν θέλω να σου πω ψέματα. Δεν θέλω να τον μοιραστώ».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ