Skip to main content

CELEBS

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού και τις λιποθυμικές της τάσεις

Πήγαινε κάθει βράδυ στο νοσοκομείο για εξετάσεις


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βίωσε μία δύσκολη περίοδος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από κρίσεις πανικού, λιποθυμικές τάσεις και φοβίες, με την ίδια να αποκαλύπτει στο περιοδικό «People» πώς κατάφερε να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι αστάνγκα γιόγκα την οποία κάνει εδώ και έξι χρόνια  τη βοήθησε πάρα πολύ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με έχει ηρεμήσει και συνέβαλε στο να αποκτήσω σιγά σιγά αυτογνωσία... Το είχα ανάγκη. Κάποια στιγμή υπερφόρτωσε το σύστημα και το στρες με επηρέαζε οργανικά. Είχα κρίσεις πανικού, τάσεις λιποθυμίας, ταχυπαλμίες, δεν μπορούσα να ανασάνω. Ενώ δεν είχα τίποτα, κάθε νύχτα πήγαινα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Με τη γιόγκα έμαθα να κατανοώ τις δυνάμεις του σώματός μου, να μην αυτομαστιγώνομαι, να μην πιέζομαι. Ευτυχώς, όμως, έχω και καλούς φίλους. Μαζί τους συζητάω τα πάντα. Οι φίλοι μου είναι οι ψυχοθεραπευτές μου».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς