Skip to main content

CELEBS

Rihanna - Leonardo DiCaprio: Και το σήριαλ συνεχίζεται...

Φήμες για χωρισμό πριν καλά - καλά επιβεβαιώσουμε τη σχέση.



Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό μαθαίνουμε γι αυτά τα δύο παιδιά, σε σημείο που η σχέση τους (;) έχει καταντήσει κάτι σαν την ελληνική διαπραγμάτευση: κανείς δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει.

Κι ενώ πριν από λίγες μέρες είχαμε το νέο ότι οι γονείς της Rihanna δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την σχέση της κόρης τους με τον DiCaprio από χθες το βράδυ η είδηση ότι το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει κάνει τον γύρο του ίντερνετ.

Το καλοκαίρι που μόλις μπήκε τους έχει βρει να περνούν καλά χωριστά και μάλιστα με εκλεκτή παρέα. Ο ηθοποιός, εντοπίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ στο after πάρτι των FCDA Awards με την Kelly Rohrbach. Το καλλίγραμμο μοντέλο μπορεί να μην έφτασε μαζί με το Leonardo, αλλά κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς ήταν αρκετά εκδηλωτικοί ο ένας με τον άλλον. Φήμες μάλιστα τους θέλουν να έχουν περάσει και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα Hamptons. 

Η Rihanna, από την άλλη μπορεί να δηλώνει αρκετά κουρασμένη από τα επαγγελματικά της (τρέχει και δεν προλαβαίνει), αλλά ο φακός των παπαράτσι την πέτυχε τα ξημερώματα της Τρίτης παρέα με τον ποδοσφαιριστή Karin Benzema. Οι δυο τους αφού ξενύχτησαν σε γνωστό κλαμπ της περιοχής, θέλησαν να τσιμπήσουν κάτι πριν πάνε για ύπνο.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.