Skip to main content

CELEBS

Τι κάνει ο κόσμος στις συναυλίες της Paloma Faith;

Πάντως δεν ακούν όλοι μουσική...



Μία ...ιδιαίτερη υπόθεση πέρασε από ακρόαση σε δικαστήριο της Μεγάλης Βρετανίας πριν από λίγες ημέρες καθώς μία γυναίκα από την Ουαλία αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα σε μία συναυλία στο Hyde Park. 

Το event είχε οργανωθεί από το BBC πέρυσι και το line up περιλάμβανε την Paloma Faith, την Chrissie Hynde, τους Blondie, τον Billy Ocean και τον Jeff Lynne των ELO. Όσο η Paloma Faith βρισκόταν στη σκηνή λοιπόν η εν λόγω γυναίκα ήρθε πραγματικά πολύ κοντά με τον σύντροφο της αποφασίζοντας να του κάνει στοματικό έρωτα μπροστά σε όλους. 

Ένας μάρτυρας δήλωσε μάλιστα τόσο αηδιασμένος με το περιστατικό που το τράβηξε ολόκληρο με το κινητό του τηλέφωνο (πλάκα μας κάνει έτσι;). Στη συνέχεια το ζευγάρια συνελήφθη από την αστυνομία με τη δίκη του να εκκρεμεί έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα οι δυο τους αρνούνται τις κατηγορίες, σε στυλ «δεν είδατε καλά» με τον άντρα της υπόθεση να αρνείται ότι ήταν καν αυτός. The plot thickens....

Σύμφωνα πάντως με τους δικηγόρους της υπόθεσης μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό ίσως ο νόμος για δημόσια σεξουαλική συνεύρεση στη Μεγάλη Βρετανία να είναι από δω και στο εξής λιγάκι πιο αυστηρός.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης