Skip to main content

CELEBS

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Άκης Πετρετζίκης δεν μπήκε ποτέ στην καρδιά μου»

Κάποτε ήταν... αυτοκόλλητοι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, είναι αυθόρμητος και δεν είναι από τους ανθρώπους που ωραιοποιεί καταστάσεις.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις του με τον πρώτο Έλληνα MasterChef, Άκης Πετρετζίκης, τονίζοντας πως πλέον έχουν χαθεί, παρά το γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια έκαναν πολλή παρέα.

«Δεν συνέβη κάτι τραγικό, δεν σκοτωθήκαμε, ούτε παρεξηγηθήκαμε για κάτι σοβαρό. Απλά μία μέρα χαθήκαμε. Εγώ έχω τη δουλειά μου, ο Άκης έπεσε με τα μούτρα στις επιχειρήσεις του και χαθήκαμε. Με τον Άκη ήμασταν κοντά ένα διάστημα, έγινε ένα “μπραφ” που λέμε, αλλά να που αποδείχτηκε ότι δεν άξιζε και τόσο. Ότι στη δύσκολη στιγμή δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να ξαναδέσουμε. Χαθήκαμε.

Γιατί δεν ξαναβρεθήκαμε; Γιατί δεν ήταν τόσο δυνατό ίσως. Εγώ πάντα τα λέω χύμα στη μούρη του άλλου, ακόμα και τις χοντράδες μου. Κι αυτό πληρώνω, γιατί ο άλλος πάντα μένει σε αυτό και όχι στην αλήθεια που με οδήγησε να πω τη χοντράδα. Είμαι κι εγώ δύσκολος άνθρωπος, αλλά κανένας δεν μπορεί να με πει ανειλικρινή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο «Down Town» Κύπρου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.