Skip to main content

CELEBS

Νόνη Δούνια: «Δεν με πιάνει υστερία για την αλλάγη της εικόνας μου στο πέρασμα των χρόνων»

Αποκάλυψε την ηλικία της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συμφιλιωμένη με την εικόνα της στο πέρασμα των χρόνων εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η Νόνη Δούνια, η οποία παράλληλα δεν δίστασε να αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία.

«∆εν έχω λόγο να κρύψω την ηλικία µου. Πλέον είναι και τόσο απλά τα πράγµατα που αν µπει ο άλλος στο διαδίκτυο θα τη βρει. Οπότε ποιος ο λόγος να την κρύβω ή να πω ψέµατα; Είµαι 43 χρόνων», ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Real Life».

Εν συνεχεία η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γυναίκες» επισήμανε: «Νοµίζω πως είµαι συμφιλιωμένη µε τον χρόνο στο κοµµάτι της εµφάνισης. Σίγουρα στοιχίζει, γιατί δεν µπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικό, δεν είναι εύκολο να βλέπεις την εικόνα σου που έχεις συνηθίσει αλλιώς. Αλλά από την άλλη, δεν µε πιάνει καµιά υστερία που δεν µε αφήνει να ησυχάσω. Πιο πολύ µε νοιάζει να προλάβω να ζήσω αυτά που θέλω, ειδικά µε τα παιδιά µου. Να είµαι καλά στην υγεία µου ώστε να προλάβω να απολαύσω τη ζωή µε την οικογένειά µου, παρά το εµφανισιακό».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.