Skip to main content

CELEBS

Χάρης Ρώμας: «Ο γάμος μου ήταν ίσως μία επιπολαιότητα της ηλικίας»

Αποκάλυψε τη στιχομυθία με την πρώην σύζυγό του 10 χρόνια μετά το διαζύγιό τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

O Xάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με μία» και μεταξύ άλλων μίλησε με τον Μάρκο Σεφερλή για το ένα κεφάλαιο της ζωής του που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό και δεν είναι άλλο από τον γάμο που έκανε όταν ήταν 24 ετών.

«Ο γάμος μου, ήταν κι αυτό -ίσως- μια επιπολαιότητα της ηλικίας. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό. Έρωτας ήταν, αλλά δεν ξέρω κι εγώ... Μέσα μου ήξερα ότι δε θα πάει καλά. Δεν ήθελα ίσως να το αποδεχτώ ότι δε θα πάει καλά, για πολλούς λόγους που ένας 24χρονος άντρας πιέζεται να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Χρόνια μετά, κι αφού είχα πληγωθεί, εγκατέλειψα τη συζυγική εστία. Τη σχέση μας ουσιαστικά, την είχα εγκαταλείψει από όταν αποφάσισα να φύγω» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στη τυχαία συνάντηση με την πρώην σύζυγό του,χρόνια μετά το διαζύγιο του: «Και μου είπε (η πρώην σύζυγος) ποτέ δε θα σε ξαναδώ. Κάποια μέρα, 10 χρόνια μετά, μου τραβάει το παντελόνι ένα παιδάκι και λέει: «Μαμά, μαμά ο Δάγκας». Είχαν γίνει τότε "Οι Μεν και οι Δεν". Γυρίζω και βλέπω ένα παιδάκι που μου τράβαγε το παντελόνι και την πρώην σύζυγο μου να κρατάει ένα άλλο μωρό στην αγκαλιά! Και μου λέει: "Τελικά, όχι μόνο σε ξαναείδα, αλλά μου επιβάλλουν και στο σπίτι να σε βλέπω"».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.