Skip to main content

CELEBS

Πέτρος Φιλιππίδης: «Πιστεύω ότι κάθε άντρας κρύβει έναν gay μέσα του»

«Αποκάλυψε» τον... έρωτα του Λιάγκα με τον Κιμούλη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο σίριαλ στο οποίο μαζί με τον Γιάννη Μπέζο θα υποδυθούν ένα gay ζευγάρι, εκφράζοντας την άποψη ότι κάθε άντρας κρύβει μέσα του έναν gay.

«Είναι μια καινούργια σειρά που έχει κλείσει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί με τον Γιάννη στην τηλεόραση. Οι προδιαγραφές είναι πολύ δυνατές. Στον Alpha θα γίνει και θα κάνουμε το gay ζευγάρι», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι κάθε άντρας κρύβει έναν gay μέσα του».

Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε έκπληκτος από αυτήν τη δήλωση, με τον Φιλιππίδη να του λέει με χιούμορ: «Εσύ που είσαι ερωτευμένος με τον Κιμούλη με ρωτάς»;

Ανάμεσα στα γέλια και τα πειράγματα, ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 τότε δήλωσε: «Πήγες να τον δεις γυμνό στον Βασιλιά Ληρ φέτος; Εκεί τον ερωτεύθηκα περισσότερο! Πέτρο πρέπει να παίξεις γυμνός για να ξαναφτιάξουμε τη σχέση μας».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.