Skip to main content

CELEBS

Kanye West: Η έκπληξη της Kim Kardashian για τα γενέθλια του!

Πόσο τυχερός...



 

Η μικρούλα North (η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West) και ο διάσημος μπαμπάς της έχουν τον ίδιο μήνα γενέθλια και η Kim έγινε η καλύτερα διοργανώτρια πάρτι που θα μπορούσαν να βρουν.

Έτσι, λοιπόν, απολαύσαμε (από φωτογραφίες δηλαδή) το πάρτι έκπληξη στο σύζυγό της και πραγματικά αν ήμασταν άντρες θα... δακρύζαμε. Τον οδήγησε σε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ και εκεί αντίκρισε φίλους και γνωστούς. Όλοι φορούσαν φανέλες με το όνομά του και φυσικά από το σκηνικό δεν έλειπαν οι... μαζορέτες. Έπαιξε με τα φιλαράκια του μπάσκετ και φυσικά έσβησε τα κεράκια του. Μα πείτε μας αυτό δεν είναι η καλύτερη έκπληξη για έναν άντρα;

Και η φαντασία της δεν τελείωσε εκεί, αφού η σταρ συνέχισε την έκπληξη και στο σπίτι. Ο Kanye West έχει πλέον το δικό του γήπεδο μπάσκετ στον κήπο του σπιτιού τους. Όσο εκείνοι διασκέδαζαν, ένα ολόκληρο συνεργείο ήταν στη βίλα τους και έτρεχε να ολοκληρώσει τις εργασίες.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός