Skip to main content

CELEBS

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Καλομοίρα

Μετά που ήρθαν τα παιδιά είπε... stop στο φαγητό


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, Γιώργο, και τα δίδυμα μωρά της με αφορμή τα βραβεία Mad και σκοπεύει να παραμείνει στην Ελλάδα για όλο το καλοκαίρι.

Η τραγουδίστρια με το χαμόγελο στα χείλη, όπως πάντα άλλωστε, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, επισήμανε: «Λατρεύουμε την Ελλάδα και θέλω τα παιδιά μου να έχουν την ίδια αγάπη, όπως έχω εγώ και ο Γιώργος. Το καλοκαίρι, η θάλασσα, τα φαγητά, όλη η κουλτούρα μας».

Σε ερώτηση για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και πώς κατάφερε να τα χάσει, τόνισε: «Κάνω πολύ γυμναστική αλλά είναι πολύ δύσκολο. Γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό, δεν είμαι ο άνθρωπος που δε θα φάει το γύρο, δεν είμαι! Έτσι πρέπει να κάνω διπλή γυμναστική! Μετά που είχα τα παιδιά είπα stop!», ενώ πρόσθεσε με χιούμορ: «Eίχα γίνει…, καλά είχα γίνει… ναι! Ο άντρας μου δε μου έλεγε κουβέντα, αλλά… Anyway! Πέρασε αυτό! Έχω καθρέφτη, έβλεπα».

Κληθείς να απαντήσει για το ποιος έχει το πάνω χέρι στον γάμο της, είπε: «Είναι να τα συζητάμε όλα και να είμαστε ειλικρινείς. Το θέμα δεν είναι να μην τσακωνόμαστε, αλλά να αγαπιόμαστε. Είμαστε στην τηλεόραση τώρα και θα πω ότι το πάνω χέρι το έχει ο Γιώργος».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ